Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


domingo, 23 de febrero de 2014

Nit Trail Montoliu

Montoliu de Lleida 22/02/2014

Desprès de l'èxit de l'any passat, tornen les Trail Running Series de Lleida amb més kms i desnivell que mai, un total de 7 curses, cadascuna amb el seu encant, per camins i corriols de la Terraferma.

Inaugurem temporada amb la Nit Trail Montoliu, una cursa ràpida i divertida entre pistes i senders pel voltant d'aquest petit poble del Segrià.

A les 20 h. els més de 200 runners ja estàvem preparats a la sortida amb el frontal com a cuques de llum. La primera part de la cursa donava la volta pel poble, on  tots els acompanyants i assistents ens van regalar una forta ovació.

A continuació entràvem en la més absoluta de foscor. Les imatges de la ciutat de Lleida de fons i el camí il·luminat per les desenes de corredors eren espectaculars. Entre pistes i senders arribàvem al km 6, on ens esperava un avituallament d'aigua.

A partir d'aquí, la zona més divertida, un seguit de kms per corriols "sube-baja" que et feien estar concentrat al màxim, on era molt difícil mantenir el ritme de cursa, però que al mateix temps els kms passaven volant. Pel km 11 ja ens apropàvem al final, tot seguint el canal de Serós, una altra volta per Montoliu i arribada a meta amb una altra forta ovació que feia acabar amb un somriure d'orella a orella.

Molt content per haver gaudit un altre cop d'una petita gran cursa, moltes cares conegudes i molt bon ambient, amb ganes de que comenci la Pujada de Sant Jordi.

Felicitar a l'organització per seu saber fer, avituallaments, marcatge del recorregut...i als voluntaris i poble de Montoliu que ens van fer sentir molt a gust.


Dades d'interès:
Distància: 13,2 km.
Desnivell: +325 m.
Avituallament: km 6.



Web d'interès: 


Components:
1er ....49min 38"
....
20è Josep Mª Cano....1h 00min
28è  Alex Moreno   1h 03min
46è Miguel Baselga 1h 07min


Text: Canito Xitu
Disseny Cartell: Guillem Iglesias

No hay comentarios:

Publicar un comentario